dissabte, 5 de març de 2016

Gavot

Hi ha dies que la llum no acompanya, i aquest era un d'aquests dies. El cel estava ben ennuvolat, i la llum per fotografiar ocells era realment dolenta. A més, el gavot estava totalment endormiscat, i pràcticament no obria els ulls, cosa que feia difícil fer una bona foto. A això cal afegir que estava massa a prop per fer digiscoping: amb el mínim d'augments el bitxo ocupava gairebé tot l'enquadrament. 
Vist el panorama vaig decidir que el millor que podia fer era intentar jugar amb els reflexes de l'aigua. El gavot estava enmig de dos vaixells, un dels quals era de color granat, i reflexava a la superfície de l'aigua amb unes tonalitats interessants.2 comentaris:

  1. Joan, qué xules! Destaca el gavot amb el seu blanc net, sobre els colors i reflexes de l'aigua! Sang, rovell, blau i plata... Ara que a mi em segueix semblant que hi ha dos ocells i no només un.. Si ara treus aquest partit a la càmera, què serà quan estrenis la que esperes... ;))

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies!! Hi falla bastant la composició perquè estava massa a prop i no podia enquadrar bé, però això ho arreglarem amb el nou equip.
    Prometo que aquell dia només n'hi havia un ;)

    ResponElimina