dijous, 7 de juliol de 2016

Canvi d'equip: una de circus


Vaig a posar una mica al dia el blog, ja que per diverses circumstàncies he hagut de deixar-lo aparcat durant uns mesos... 

Després d'un parell d'anys de rumiar, estalviar, investigar, estalviar, preguntar i tornar a estalviar, he fet el salt a l'equip réflex. Les virtuts del digiscoping són moltes, i n'he gaudit molt i durant força temps, però alhora té una sèrie d'inconvenients que al final han pesat prou com per fer el cop de cap.

Veure passar volant un ocell, pensar que el tens prou a prop i que les condicions acompanyen per poder fer una bona fotografia, però saber que no cal ni intentar fer-la pel fet d'anar amb l'equip de digiscoping, al final fa replantejar-te un canvi.

Un cop fet el pas, cal entendre el funcionament de l'equip i aprendre les configuracions per poder aplicar la més adient a cada circumstància i en aquesta fase em trobo ara mateix (i em sembla que per força temps).
Aprofitant l'arribada dels esparvers cendrosos (Circus pygargus), he tingut la ocasió de fotografiar-ne alguns exemplars. En una d'aquestes ocasions una parella, durant uns minuts, ens va delectar amb una exhibició de vols acrobàtics mentre s'empaitaven. Des del meu punt de vista, pocs ocells tenen un vol tan elegant com els del gènere circus i veure'ls en aquestes condicions fa que donis per amortitzat l'haver matinat.2 comentaris:

  1. Visca! Si fins ara les fotos eren espectaculars... Ara sí que xalarem!
    Amb ganes de veure com practiques ;)

    ResponElimina
  2. Gràcies Laia! Moltes de les fotografies ja les heu vist per Can Twitter, i mica en mica aniré actualitzant. Ara toca aprendre ;)

    ResponElimina